Heléne Lindström!!!

 Kommer till oss som gästinstruktör i tävlings/ brukslydnad!

 fre 23/9-lör 24/9 2022!  OBS! FULLBOKAT MED HUND!

Åhörarplatser finns kvar!
Fredagen 10.00-ca 17.00  Lördagen 9.00- ca 16.00 med avbrott för lunch och rastning. 

BILDER FRÅN TOPPENDAGARNA förra året 2021!

Heléne är en av främsta i Sverige inom tävlingslydnad både som utövare och instruktör men även som mental coach. Nu har hon också gjort succé som författare med boken " Från plan till plan" ! 

Hon är en fantastiskt varm och härlig inspiratör som hjälper alla oavsett hur långt man kommit i träningen. 

Dessa två dagar kommer att  innefatta praktisk momentträning i både tävlingslydnad och brukslydnad där ni deltagare själva väljer det ni vill ha hjälp med. Det kommer också bli en gemensam kortare föreläsning om "Fyra faktorer för framgång" som hennes bok bygger på. ( 1. Träningsplanering 2. Momentsäkerhet 3. Tävlingsträning 4. Mental träning )

Vi får hjälp med hur vi kan tänka och träna för att ha kul tillsammans med fyrfotingen och prestera utan att pressen tar över. "Med humor, energi och lite j:r anamma kan man komma långt - och dessutom ha roligt på vägen" så säger Heléne som menar att tävlingslydnad/ brukslydnad ska kännas mer som en dans med någon man tycker om än en militärmarsch. Man kan vara korrekt och seriös utan att det blir stelt och allvarligt.

Heléne tävlar aktivt med sina hundar på SM-nivå och driver företaget High5 Hundkurser där hon utbildar ekipage inom (mestadels) tävlingslydnad på olika nivåer. Hon är också, som nämnts, mental coach och jobbar mycket med ekipaget som helhet.

 "Som förare får man aldrig bli den svaga länken i teamet. Det är vi som hundtränare som bär ansvaret för att hålla både våra egna och hundens tankar och känslor på rätt nivå".

Du kan läsa mer om Heléne på hennes hemsida  www.high5hundkurser.se 


Det finns plats för någon husbil eller husvagn ifall ni vill stanna över natten, tillgång till bastu/ toalett/ dusch och belyst träningsplan. 250kr med el.

Fika och tilltugg bjuder vi på men lunch tar ni med själva. Vid dåligt väder har vi en liten träningshall vi kan vara i. ca 10*6 meter.

Pris för båda dagarna med hund 2900kr (ni som bokar två dgr har förtur till platserna.)

Pris för en dag med hund 1500kr

Åhörare 500kr/ dag.

Max 8 deltagare med hund. 

Max 5 åhörare.

Anmälan är bindande.

Vid anmälan betalar ni 500kr som endast återbetalas vid veterinär/ läkarintyg eller ifall evenemanget ställs in. Resterande belopp kommer tillsammans med mer info på faktura ca tre veckor innan kursdagarna.

________________________________________________________________________