Genomförd!!  Såå kul vi hade!

Heléne Lindström!!!

Gästinstruktör i tävlings/ brukslydnad 

Fredag och lördag 27-28 oktober 2023
Två fullspäckade toppendagar med massa kul träning och lärorika insikter och tips.


BILDER FRÅN TOPPENDAGARNA 2023!

Heléne är en av främsta i Sverige inom tävlingslydnad/bruks både som utövare och instruktör men även som mental coach. Nu har hon också gjort succé som författare med boken " Från plan till plan" ! 

Hon är en fantastiskt varm och härlig inspiratör som hjälper alla oavsett hur långt man kommit i träningen. 

Fredagen kommer att ägnas åt momentträning, lydnad eller bruks det väljer ni själva.

Lördagen kommer till största delen ägnas åt banor och helhetsträning.

Det kommer också bli lite teoretisk genomgång av "Fyra faktorer för framgång" som hennes bok bygger på. ( 1. Träningsplanering 2. Momentsäkerhet 3. Tävlingsträning 4. Mental träning )

Vi får hjälp med hur vi kan tänka och träna för att ha kul tillsammans med fyrfotingen och prestera utan att pressen tar över. "Med humor, energi och lite j:r anamma kan man komma långt - och dessutom ha roligt på vägen" så säger Heléne som menar att tävlingslydnad/ brukslydnad ska kännas mer som en dans med någon man tycker om än en militärmarsch. Man kan vara korrekt och seriös utan att det blir stelt och allvarligt.

Heléne tävlar aktivt med sina hundar på SM-nivå och driver företaget High5 Hundkurser där hon utbildar ekipage inom (mestadels) tävlingslydnad och bruksgrenarna sök/spår på olika nivåer. Hon är också, som nämnts, mental coach och jobbar mycket med ekipaget som helhet.

 "Som förare får man aldrig bli den svaga länken i teamet. Det är vi som hundtränare som bär ansvaret för att hålla både våra egna och hundens tankar och känslor på rätt nivå".

Du kan läsa mer om Heléne på hennes hemsida  www.high5hundkurser.se 
I samband med bekräftad anmälan betalas en förskottsavgift in på 500kr. Denna avgift återbetalas ej. (undantag ifall evenemanget ställs in av arrangör) 

Cirka tre veckor innan evenemanget skickas faktura på resterande belopp och skulle din hund eller du bli sjuk så återbetalas 80% av kursavgiften vid uppvisande av läkar/veterinärintyg.


________________________________________________________________________