Eva-Marie Wergård 

 extern föreläsare inom tävlingspsykologi.

DETTA EVENEMANG HAR GENOMFÖRTS! INTRESSET OCH UPPSKATTNINGEN VAR STORT SÅ FÖRMODLIGEN GÖR VI REPRIS.

SKICKA GÄRNA INTRESSEANMÄLAN IFALL NI VILL VARA MED! ( inget som är bindande)


Praktisk mental träning - VÅGA tillsammans med din hund!

Vi tränar DIG - om din hund är symptomen kan du vara orsaken. Vad är då botemedlet?

Mental träning med Eva Marie Wergård med direkt feedback i olika situationer PÅ banan/plan tillsammans med din hund: vad händer med mina känslor och tankar? Vad skulle kunna vara en bättre reaktion - HUR tar jag mig dit? Vi tar träningen ett steg till för att få en ännu större förståelse för betydelsen av mental träning i prestationssituationer.

Vad får du? Svar på vad mental träning kan ge dig, verktyg som du tar med dig ut på banan/plan där du kommer att bli guidad för att ge dig chansen att känna den där känslan du VILL ha! Vi kommer att gå igenom fokus, nervositet, prestationsångest, känslor och tankars betydelse - hur de påverkar vår fyrbente bästis och mycket annat!

Vi varvar praktik och teori i en härlig blandning! Bered dig på en berg-och-dal-bana!

Observera att detta är en FÖRARkurs. Hundarna kommer att få jobba och vara en del av utbildningen - men inte utbildas. Båda agility, lydnad, rally, nosework etc är välkomna - vi skapar situationer oavsett gren.

Eva Marie Wergård är mental tränare som tävlat både med och utan hund (bl.a. agility, canicross & swimrun) och även varit en del av Atleterna (SVT 2014) som gett en ännu större förståelse för den mentala biten i olika pressade situationer. Förutom mental tränare är hon etolog med inriktning på djurträning, vilket ger ännu en dimension i samarbetet mellan förare och hund: hur mycket det mentala kan spela in i våra fyrfotas reaktioner på tävling men inte på träning.