Eva-Marie Wergård 

Lördagen 10 december 2022 var hon här och inspirerade och gav oss många bra verktyg att använda i hundträningen men också i vardagen!


En heldag med massor av verktyg att hantera sina egna mentala monster..

Skicka gärna en intresseanmälan om ni vill vara med vid nästa tillfälle!

Praktisk mental träning - VÅGA tillsammans med din hund!

Vi tränar DIG - om din hund är symptomen kan du vara orsaken. Vad är då botemedlet?

Mental träning med Eva Marie Wergård med direkt feedback i olika situationer PÅ banan/plan tillsammans med din hund: vad händer med mina känslor och tankar? Vad skulle kunna vara en bättre reaktion - HUR tar jag mig dit? Vi tar träningen ett steg till för att få en ännu större förståelse för betydelsen av mental träning i prestationssituationer.

Vad får du? Svar på vad mental träning kan ge dig, verktyg som du tar med dig ut på banan/plan där du kommer att bli guidad för att ge dig chansen att känna den där känslan du VILL ha! Vi kommer att gå igenom fokus, nervositet, prestationsångest, känslor och tankars betydelse - hur de påverkar vår fyrbente bästis och mycket annat!

Vi varvar praktik och teori i en härlig blandning! Bered dig på en berg-och-dal-bana!

Observera att detta är en FÖRARkurs. Hundarna kommer att få jobba och vara en del av utbildningen - men inte utbildas. Båda agility, lydnad, rally, nosework etc är välkomna - vi skapar situationer oavsett gren.

Eva Marie Wergård är mental tränare som tävlat både med och utan hund (bl.a. agility, canicross & swimrun) och även varit en del av Atleterna (SVT 2014) Nästa år kommer hon också medverka i SVT:s nya underhållningsprogram "Underdogs" som experthjälp till deltagarna.

 Förutom mental tränare är hon etolog med inriktning på djurträning, vilket ger ännu en dimension i samarbetet mellan förare och hund, hur mycket det mentala kan spela in i våra fyrfotas reaktioner på tävling men inte på träning. Läs mer om henne på hennes hemsida https://propiraya.wordpress.com/

Betalningsvillkor:

I samband med att du får en bekräftelse på din anmälan betalas en förskottsbetalning på 500 kr in. Den avgiften är bindande och betalas inte tillbaka. Resterande kursavgift faktureras cirka 3 veckor innan kurstillfället. Vid eventuell sjukdom eller skada på dig eller din hund betalas kursavgiften tillbaka (förutom 200 kr i adm kostnad) om du uppvisar läkarintyg/veterinärintyg. Du kan dock själv sälja din plats vidare om möjligt.